Harrachov Inn

  1. Tsjechische Republiek
  2. Reuzengebergte
  3. Harrachov
  • Harrachov Inn
  • 7 foto's

Dit hotel ligt direct in het centrum van Harrachov.

Over Harrachov Inn

Ligging

Dit hotel ligt direct in het centrum van Harrachov.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een receptie bevinden zich 30 kamers voor de gasten. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een tv-ruimte, een conferentieruimte en een rookzone. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos.

Kamers

Een centraal regelbare verwarming in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De meeste kamers hebben een balkon. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, skiën en wandelen zorgen voor de nodige afwisseling. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het verblijf biedt halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een lekker ontbijt levert energie voor de dag, voor de lunch en het diner gebruiken de gasten het afwisselende buffet. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar.

Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • conferentiezaal
    • terras
  • Restaurant & bar
    • bar
    • restaurant

Locatie