Montana

  1. Tsjechische Republiek
  2. Reuzengebergte
  3. Spindleruv Mlyn (Spindleruv Mlyn)
  • Montana
  • 15 foto's

Dit hotel ligt in een rustige omgeving niet ver van het centrum van Spindleruv Mlyn.

Over Montana

Ligging

Dit hotel ligt in een rustige omgeving niet ver van het centrum van Spindleruv Mlyn.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een bagagedepot, een kluis, medische dienst, een wasservice, een conferentieruimte en een fax. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het verblijf beschikt over een aantal voor gehandicapten toegankelijke voorzieningen. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Herinneringen aan het verblijf kunnen in de souvenirwinkel worden aangeschaft. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien is er een minibar aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken, tennis en nordic walking genieten. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Squash in het overdekte gedeelte houdt de gasten van het verblijf fit. In het wellnessgedeelte staan sauna, een stoombad en massagebehandelingen ter beschikking. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Ontbijt en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • alleen voor volwassenen

Locatie