Wellness Hotel Astra

  1. Tsjechische Republiek
  2. Reuzengebergte
  3. Spindleruv Mlyn (Spindleruv Mlyn)
  • Wellness Hotel Astra
  • 14 foto's

Dit hotel bevindt zich in een rustige straat in Spindleruv Mlyn.

Over Wellness Hotel Astra

Ligging

Dit hotel bevindt zich in een rustige straat in Spindleruv Mlyn.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 55 kamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een medische dienst, een fax en een rookmelder – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. De kamers beschikken over een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Daarnaast zijn rolstoelvriendelijke kamers te boeken. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Water met een aangename temperatuur in het overdekte zwembadgedeelte zorgt voor veel zwemplezier. Plezier op de waterglijbaan en heerlijke ontspanning in het bubbelbad brengen alle zwemliefhebbers in de allerbeste stemming. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Actieve gasten kunnen zich bij het fietsen/mountainbiken uitleven. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Een fitnessstudio, biljart en bowling maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het verblijf. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie