Riviera

  1. Tsjechische Republiek
  2. Ertsgebegte
  3. Nova Role
  • Riviera
  • 14 foto's

Dit hotel bevindt zich op ongeveer 3 km van het centrum van Nova Role.

Over Riviera

Ligging

Dit hotel bevindt zich op ongeveer 3 km van het centrum van Nova Role.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 51 kamers. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het hotel biedt een kluis, een tv-ruimte, een kapper en een conferentieruimte. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een kingsize bed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Tot de extraatjes van de kamers behoort een mini-koelkast. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. De badkamers beschikken over een douche, een bad en een bubbelbad. Als extra comfort vinden de gasten hier een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het overdekte zwemgedeelte is uitstekend geschikt voor actieve ontspanning of aquarobics training. Verfrissende drankjes aan de zwembadbar en een aangename ontspanning in het bubbelbad brengen alle waterratten in vervoering. Op het zonneterras staan comfortabele ligstoelen en schaduwrijke parasols klaar voor gebruik. Watersportliefhebbers wordt waterfietsen aangeboden. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Bowling en tegen betaling ook biljart en darts maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een schoonheidssalon en massagebehandelingen aangeboden. Livemuziek garandeert de gasten een leuke avond. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. 2 restaurants, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Ontbijt, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie