Soho Boutique Colón

  1. Spanje
  2. Costa del Sol
  3. Malaga
  • Soho Boutique Colón
  • 7 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich in Malaga. Hotelfaciliteiten Dit verblijf beschikt over een lift en een receptie. Het hotel biedt een bagagedepot en een wasservice. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Bov

Over Soho Boutique Colón

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Malaga.

Hotelfaciliteiten

Dit verblijf beschikt over een lift en een receptie. Het hotel biedt een bagagedepot en een wasservice. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich in Malaga.
Eten en drinken
Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie