Adonis Cupecoy

  1. Sint Maarten
  2. Sint Maarten
  3. Simpson Bay

Ligging Dit hotel begroet de gasten in Cupecoy. Hotelfaciliteiten Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Afhankelijk van de bes

Over Adonis Cupecoy

Ligging

Dit hotel begroet de gasten in Cupecoy.

Hotelfaciliteiten

Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen reizigers die met een eigen voertuig komen, parkeren op de parkeerplaats (kosteloos).

Kamers

Door de comfortabele accommodaties van het verblijf is een aangenaam verblijf gegarandeerd. Een telefoon en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel begroet de gasten in Cupecoy.
Eten en drinken
Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie