Interferie Medical Spa

  1. Polen
  2. Poolse Baltische kust
  3. Świnoujście
  • Interferie Medical Spa
  • 13 foto's

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Świnoujście.

Over Interferie Medical Spa

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Świnoujście.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift en een receptie beschikt over 308 kamers. Een kluis en een geldautomaat behoren tot de faciliteiten van het hotel. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. Het verblijf beschikt over verschillende faciliteiten die voor gehandicapten toegankelijk zijn. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Filmliefhebbers vinden in het programma-aanbod van de bioscoop vast en zeker de juiste film. Er zijn ook winkels. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een krantenkiosk. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, vertaalservice, roomservice, een kapper en een hotelarts. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Bij het zakendoen kan van het businesscenter gebruik worden gemaakt en staat een fax ter beschikking.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. De kamers met vloerbedekking beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een minibar en een bureau beschikbaar. Faciliteiten als een koelkast en een mini-koelkast veraangenamen het verblijf. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Water met een aangename temperatuur in het overdekte zwembadgedeelte zorgt voor veel zwemplezier. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken en tennis genieten. Watersportliefhebbers kunnen zich met windsurfen, aquarobics en aquafitness vermaken. De gasten in het hotel beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, biljart, bowling en aerobics. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, een schoonheidssalon, massagebehandelingen, kuurbehandelingen, hydrotherapiebehandelingen, anti-aging behandelingen en een zonnebank aangeboden. Livemuziek, een disco en een nachtclub garanderen volop recreatieplezier. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het verblijf biedt halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie