Vestina Wellness & SPA Hotel

  1. Polen
  2. Poolse Baltische kust
  3. Misdroy
  • Vestina Wellness & SPA Hotel
  • 13 foto's

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Międzyzdroje.

Over Vestina Wellness & SPA Hotel

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Międzyzdroje.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 179 kamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot en een kluis. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. In de souvenirwinkel kunnen de gasten souvenirs en geschenken kopen. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte, een speelkamer en een bibliotheek. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, roomservice, een wasservice, een kapper en een muntwasserette. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Bij het zakendoen kan van het businesscenter gebruik worden gemaakt en staat een fax ter beschikking.

Kamers

In de kamers zijn een keuken en een badkamer voorhanden, voor de juiste luchtcirculatie zorgt een verwarming. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien is er een bureau aanwezig. Ook een koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche, vinden de gasten een föhn. Er zijn ook rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamer beschikbaar. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Water met een aangename temperatuur in het zwemcomplex met binnen- en buitenbad levert een heerlijke zwembelevenis op. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Actieve gasten kunnen zich bij het fietsen/mountainbiken uitleven. Een fitnessstudio, tafeltennis en biljart maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam en massagebehandelingen aangeboden. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een miniclub en livemuziek. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het verblijf biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van eten en drinken aan. Te boeken zijn halfpension en volpension. Ontbijt, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten en glutenvrije maaltijden worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar. Alcoholische dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie