Gasthof Spullersee

  1. Oostenrijk
  2. Vorarlberg
  3. Wald am Arlberg
  • Gasthof Spullersee
  • 12 foto's

Dit hotel ligt midden in het centrum van Wald am Arlberg.

Over Gasthof Spullersee

Ligging

Dit hotel ligt midden in het centrum van Wald am Arlberg.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 32 kamers en over een lift. Meertalig personeel staat de gasten met raad en daad bij. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, een tv-ruimte, een kinderopvang, een transferservice en een banketzaal – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het verblijf beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, midgetgolf, paardrijden, skiën, een fitnessstudio, een sauna en wandelen zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Iedere dag worden een uitgebreid ontbijtbuffet en diner geserveerd. Bovendien staan ook glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten op de menukaart.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie