Appartementen Königsleiten

  1. Oostenrijk
  2. Salzburg
  3. Königsleiten
  • Appartementen Königsleiten
  • 64 foto's

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Königsleiten.

Over Appartementen Königsleiten

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Königsleiten.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Een bagagedepot en een kluis behoren tot de faciliteiten van het verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een kinderopvang, een medische dienst, een wasservice en een kapper. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur (tegen toeslag) ook op de fiets worden verkend.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Faciliteiten als een fornuis, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat veraangenamen het verblijf. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. De badkamers beschikken over een douche en een bad. Een föhn, een make-upspiegel en badjassen zijn voor het gemak van de gasten beschikbaar. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het overdekte zwemgedeelte is uitstekend geschikt voor actieve ontspanning of aquarobics training. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Het hotel biedt een omvangrijk buitensportprogramma met fietsen/mountainbiken, volleybal, basketbal, boogschieten en nordic walking aan. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. De gasten in het verblijf beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, badminton, biljart en gymnastiek. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Tot de andere vrijetijdsmogelijkheden horen een miniclub, een disco, een casino en een nachtclub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie