Hotel Terminus

  1. Oostenrijk
  2. regio Wenen
  3. Wenen

Ligging Dit hotel ligt midden in het hart van Wenen. Hotelfaciliteiten Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte en een rookzone gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Wie met de auto komt, kan hem (tegen toesl

Over Hotel Terminus

Ligging

Dit hotel ligt midden in het hart van Wenen.

Hotelfaciliteiten

Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte en een rookzone gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Wie met de auto komt, kan hem (tegen toeslag) op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Bovendien zijn een telefoon, satelliettelevisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over een föhn. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een ontbijtzaal voorhanden. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt midden in het hart van Wenen.
Eten en drinken
Er is een ontbijtzaal voorhanden. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie