Wieser

  • Wieser
  • 123 foto's

Met een verblijf bij Apart Hotel Garni Wieser - Sölden in Sölden, bevind je je op 7,2 km van Skigebied Hochsölden en op 24,1 km van Timmelsjoch. Dit hotel met een spa ligt op 8,2 km van Stubaier Gletscher en op 0,1 km van Ötztaler Ache. Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi en een skiopslagruimte. De re

Over Wieser

Met een verblijf bij Apart Hotel Garni Wieser - Sölden in Sölden, bevind je je op 7,2 km van Skigebied Hochsölden en op 24,1 km van Timmelsjoch. Dit hotel met een spa ligt op 8,2 km van Stubaier Gletscher en op 0,1 km van Ötztaler Ache.
Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi en een skiopslagruimte.
De receptie is tijdens beperkte uren geopend. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Tegen betaling kun je genieten van een ontbijtbuffet. 
Overnacht in één van de 20 kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een bad of douche en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis, op beperkte dagen is er een huishoudservice en een gratis babybed kun je aanvragen.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • lift

Locatie