Karl Schranz

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Sankt Anton am Arlberg
  • Karl Schranz
  • 15 foto's

Dit hotel ligt midden in het centrum van Sankt Anton am Arlberg.

Over Karl Schranz

Ligging

Dit hotel ligt midden in het centrum van Sankt Anton am Arlberg.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van een kluis en een oppasservice op aanvraag gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, voorzien van een douche en een bad, zijn een föhn en badjassen aanwezig. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Aangenaam verwarmd water in de binnen- en buitenbaden zorgt voor gezonde beweging en veel zwemplezier. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Voor de pistes in de omgeving zijn skipassen verkrijgbaar. In de fitnessstudio is het mogelijk te trainen en nieuwe energie te tanken voor een heerlijke vakantiedag. In het wellnessgedeelte biedt het hotel diverse mogelijkheden waaronder een spa, een sauna, een stoombad, een hamam, massagebehandelingen en een zonnebank. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een niet-rokers restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Iedere dag worden een uitgebreid ontbijtbuffet en diner geserveerd. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie