Bodner

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Ellmau

Ligging Dit hotel bevindt zich slechts 300 m van het centrum van Ellmau verwijderd. Hotelfaciliteiten Voor de gasten zijn 7 kamers beschikbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Kamers Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De kamers beschikken over een sl

Over Bodner

Ligging

Dit hotel bevindt zich slechts 300 m van het centrum van Ellmau verwijderd.

Hotelfaciliteiten

Voor de gasten zijn 7 kamers beschikbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De kamers beschikken over een slaapbank. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Er is een goed ingerichte kitchenette met een koelkast, een fornuis, een magnetron, een thee-/koffiezetapparaat en een afwasmachine. Voor optimaal comfort zorgen een internettoegang en een tv met kabelzenders. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het verblijf beschikt over een restaurant en een bar.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich slechts 300 m van het centrum van Ellmau verwijderd.
Eten en drinken
Het verblijf beschikt over een restaurant en een bar.

Locatie