JUFA Hotel Waldviertel

Dit hotel ligt in Raabs an der Thaya, de dichtstbijzijnde luchthaven is Wien - Schwechat (VIE).

Over JUFA Hotel Waldviertel

Ligging

Dit hotel ligt in Raabs an der Thaya, de dichtstbijzijnde luchthaven is Wien - Schwechat (VIE).

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 53 kamers en over een lift. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een speelkamer, een kinderopvang, een conferentieruimte, een businesscenter en een rookmelder gebruikmaken. Tot de service van het hotel hoort een drankenautomaat. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot fietsen/mountainbiken. Watersportliefhebbers wordt kanovaren aangeboden. De gasten in het hotel beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, biljart en bowling. In het wellnessgedeelte staan spa, sauna en een stoombad ter beschikking. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan halfpension worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie