Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

  1. Nederland
  2. Zuid-Holland
  3. Rotterdam

Ligging Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en bevindt zich in Rotterdam. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een bagagedepot, 27 conferentieruimtes en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben

Over Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Ligging

Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en bevindt zich in Rotterdam.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een bagagedepot, 27 conferentieruimtes en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden.

Kamers

Verschillende faciliteiten behoren tot de standaardvoorzieningen in alle wooneenheden van het verblijf. Op de kamers zijn een telefoon en Wi-Fi voorhanden. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en bevindt zich in Rotterdam.
Eten en drinken
Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie