Le Sand, Luxury Desert Camp

  1. Marokko
  2. Zuid-Marokko
  3. Erg Chegaga

Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een transferservice, een muntwasserette en een rookzone – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Informatie over de mogelijke excursies kunnen gasten bij de tourdesk krijgen. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen koste

Over Le Sand, Luxury Desert Camp

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een transferservice, een muntwasserette en een rookzone – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Informatie over de mogelijke excursies kunnen gasten bij de tourdesk krijgen. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos.

Kamers

De comfortabele inrichting van de kamers van het verblijf met enkele handige faciliteiten maken het verblijf compleet. In de badkamer vinden de gasten een douche. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Eten en drinken
Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie