Riad Dar Soufa

  1. Marokko
  2. Atlantische Kust
  3. Rabat

Ligging Dit hotel bevindt zich in Rabat. Hotelfaciliteiten In dit hotel met een receptie bevinden zich 4 kamers voor de gasten. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot en een kluis. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een tv-ruimte. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een transferse

Over Riad Dar Soufa

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Rabat.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een receptie bevinden zich 4 kamers voor de gasten. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot en een kluis. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een tv-ruimte. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een transferservice, op bepaalde tijden een roomservice, een wasservice, een muntwasserette en een eigen shuttlebus.

Kamers

Airconditioning en een ventilator zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De uitrusting van de kamers bestaat uit een bureau, een strijkset en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een koffiehuis voorhanden. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich in Rabat.
Eten en drinken
Er is een koffiehuis voorhanden. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie