Rummana Camp

  1. Jordanië
  2. regio Petra
  3. Dana

Ligging Dit verblijf begroet de gasten in Dana. Hotelfaciliteiten Het aanbod van het verblijf bestaat uit faciliteiten, diensten en comfortabele voorzieningen die voor een ontspannen verblijf zorgen. Tot de faciliteiten behoort een rookzone. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers In het verblijf kunnen beschikken over comfortabele accommod

Over Rummana Camp

Ligging

Dit verblijf begroet de gasten in Dana.

Hotelfaciliteiten

Het aanbod van het verblijf bestaat uit faciliteiten, diensten en comfortabele voorzieningen die voor een ontspannen verblijf zorgen. Tot de faciliteiten behoort een rookzone. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

In het verblijf kunnen beschikken over comfortabele accommodaties met vele faciliteiten. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit verblijf begroet de gasten in Dana.
Eten en drinken
Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie