Mosaic City Hotel

  1. Jordanië
  2. regio Amman
  3. Madaba

Ligging Dit hotel ligt in Madaba, de dichtstbijzijnde luchthaven is Amman - Queen Alia Internat. (AMM). Hotelfaciliteiten Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 4 verdiepingen met een lift en 51 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het voorzieningenaanbod van het verblijf bevat een bagagedepot en een kluis. In het hotel is Wi-Fi vo

Over Mosaic City Hotel

Ligging

Dit hotel ligt in Madaba, de dichtstbijzijnde luchthaven is Amman - Queen Alia Internat. (AMM).

Hotelfaciliteiten

Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 4 verdiepingen met een lift en 51 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het voorzieningenaanbod van het verblijf bevat een bagagedepot en een kluis. In het hotel is Wi-Fi voorhanden (kosteloos). Gasten, die informatie willen inwinnen over de excursiemogelijkheden, kunnen bij de tourdesk terecht. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een transferservice, op bepaalde tijden een roomservice, een wasservice, een muntwasserette en een eigen shuttlebus.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon. Bovendien zijn een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Het hotel beschikt over niet-rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een koffiehuis. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt in Madaba, de dichtstbijzijnde luchthaven is Amman - Queen Alia Internat. (AMM).
Eten en drinken
Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een koffiehuis. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie