Wadi Rum Ufo Luxotel

  1. Jordanië
  2. Aqaba/Wadi Rum
  3. Wadi Rum

Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf beschikt over een roomservice voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers Verschillende faciliteiten behoren tot de standaard

Over Wadi Rum Ufo Luxotel

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf beschikt over een roomservice voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Verschillende faciliteiten behoren tot de standaardvoorzieningen in alle wooneenheden van het verblijf. De meeste kamers beschikken over een balkon. Een telefoon en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Eten en drinken
Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie