Wadi Rum Bubble Luxotel

  1. Jordanië
  2. Aqaba/Wadi Rum
  3. Wadi Rum

Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Extra bedden kunnen worde

Over Wadi Rum Bubble Luxotel

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien is er een minibar aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon en Wi-Fi (tegen toeslag). In de wooneenheden staan pantoffels klaar voor de gasten. In de badkamers bevinden zich een föhn en badjassen voor dagelijks gebruik. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Er kan halfpension worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Eten en drinken
Er is een restaurant voorhanden. Er kan halfpension worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Locatie