Wadi Rum Bubble Luxotel

  1. Jordanië
  2. Aqaba/Wadi Rum
  3. Wadi Rum

Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen (kosteloos). Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers Diverse voorzieningen in de comfortabele cabines zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het verblijf. De kamers bieden een internettoega

Over Wadi Rum Bubble Luxotel

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen (kosteloos). Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Diverse voorzieningen in de comfortabele cabines zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het verblijf. De kamers bieden een internettoegang en een telefoon. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Eten en drinken
Er is een restaurant voorhanden. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie