Hotel Calzaiuoli

  1. Italië
  2. Toscane
  3. Florence
  • Hotel Calzaiuoli
  • 10 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Florence. Hotelfaciliteiten Graag heet het verblijf de gasten in een hotel met 4 verdiepingen met een lift en 45 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot en een kluis. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt

Over Hotel Calzaiuoli

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Florence.

Hotelfaciliteiten

Graag heet het verblijf de gasten in een hotel met 4 verdiepingen met een lift en 45 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Tot het serviceaanbod behoren een bagagedepot en een kluis. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Tot de aangeboden diensten horen een transferservice, roomservice, een wasservice, een muntwasserette en een piccolo-service. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een mini-koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer – uitgerust met een bidet – vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een eetzaal voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Florence.
Eten en drinken
Er is een eetzaal voorhanden. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken.

Locatie