Bolgheri Marina Resort

  • Bolgheri Marina Resort
  • 20 foto's

Dit hotel ligt slechts een paar tellen afstand van het strand, centraal in Marina di Bibbona.

Over Bolgheri Marina Resort

Ligging

Dit hotel ligt slechts een paar tellen afstand van het strand, centraal in Marina di Bibbona.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een bagagedepot, een kluis, een krantenkiosk, een roomservice, een wasservice en een kapper. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Een supermarkt en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen of te flaneren. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Kamers

Airconditioning en een centraal regelbare verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook zijn een koelkast en een mini-koelkast aanwezig. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). De badkamers zijn uitgerust met een douche, een bad en een bubbelbad. Als extra comfort vinden de gasten hier een föhn. Enkele van de rolstoelvriendelijke kamers beschikken over een barrièrevrije badkamer. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar en aangename ontspanning in de whirlpool brengen alle waterratten in vervoering. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Als recreatiemogelijkheid biedt het hotel naast de fitnessstudio, een spa en een sauna tegen betaling ook fietsen/mountainbiken, tennis, een stoombad en massagebehandelingen aan. Een animatieprogramma en een miniclub ronden het aanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Iedere dag worden een uitgebreid ontbijtbuffet en diner geserveerd.

Creditcards

Het verblijf accepteert MasterCard als betaalmiddel.

Locatie