Camping Eden

  1. Italië
  2. Italiaanse Meren
  3. San Felice
  • Camping Eden
  • 18 foto's

Dit verblijf ligt op ongeveer 2 km van het centrum van San Felice del Benaco.

Over Camping Eden

Ligging

Dit verblijf ligt op ongeveer 2 km van het centrum van San Felice del Benaco.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het voorzieningenaanbod van het verblijf bevat een kluis en een geldautomaat. In het verblijf is Wi-Fi tegen vergoeding verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoren een krantenkiosk, een tv-ruimte en een speelkamer. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een medische dienst en een muntwasserette. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen toeslag) op prijs stellen. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Airconditioning en een centraal regelbare verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Extra comfort is in de meeste kamers voorhanden in de vorm van een terras dat tot aangenaam verpozen uitnodigt. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. De kitchenette is goed uitgerust voor gasten die graag zelf hun eten bereiden met een koelkast, een fornuis, een magnetron, een thee-/koffiezetapparaat en een oven. Bovendien zijn een telefoon en Wi-Fi (tegen toeslag) beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Daarnaast brengen verkwikkende drankjes aan de zwembadbar/snackbar en een waterglijbaan alle waterratten in de allerbeste stemming. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Om buiten in de frisse lucht te sporten biedt het verblijf met fietsen/mountainbiken, tennis, beachvolleybal, volleybal en basketbal verschillende mogelijkheden aan. Een fitnessstudio, tafeltennis en biljart maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het verblijf. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, een schoonheidssalon, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een miniclub en livemuziek. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Indien gewenst worden ook kindermenu's bereid.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

10
Uitstekend (9+) 1 review
  • 10

    Een erg leuk en gezellig hotel op een leuke locatie vlakbij het centrum van Valeggio en dichtbij diverse lokaties rond het Garda meer Kamer top met een goed bed /airco en een goede badkamer