Parc Hotel Posta

  1. Italië
  2. Dolomieten
  3. Sankt Vigil
  • Parc Hotel Posta
  • 21 foto's

Dit hotel ligt in Sankt Vigil, de dichtstbijzijnde luchthaven is Bolzano (BZO).

Over Parc Hotel Posta

Ligging

Dit hotel ligt in Sankt Vigil, de dichtstbijzijnde luchthaven is Bolzano (BZO).

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 56 kamers. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een speelkamer, een bibliotheek, een kinderopvang en roomservice – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage (tegen toeslag) en een parkeerplaats. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De meeste kamers hebben een balkon. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook zijn een koelkast en een mini-koelkast aanwezig. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten.

Sport/entertainment

Binnen- en buitenzwembaden zijn uitstekend geschikt voor een paar uurtjes aquarobics training en actieve ontspanning. Parasols op het zonneterras staan eveneens voor de gasten ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, skiën, een fitnessstudio, een spa, een sauna en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Ontbijt en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie