Hotel Italia & Wellness Villa Monica

  1. Italië
  2. Dolomieten
  3. Molina
  • Hotel Italia & Wellness Villa Monica
  • 15 foto's

Dit hotel ligt in Molina, de dichtstbijzijnde luchthaven is Verona (VRN).

Over Hotel Italia & Wellness Villa Monica

Ligging

Dit hotel ligt in Molina, de dichtstbijzijnde luchthaven is Verona (VRN).

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Een bagagedepot en een kluis bieden de nodige service. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Het hotel beschikt over een reeks van faciliteiten die voor gehandicapten toegankelijk zijn. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte, een speelkamer en een bibliotheek. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een medische dienst, roomservice, een wasservice en een kapper. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Hun waardevolle spullen kunnen de gasten in een kluis deponeren. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, voorzien van een douche en een bad, zijn een föhn en badjassen aanwezig. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Aangenaam verwarmd water in de binnen- en buitenbaden zorgt voor gezonde beweging en veel zwemplezier. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken, vissen en paardrijden genieten. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Een fitnessstudio en tafeltennis maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het wellnessgedeelte staan spa, sauna en een stoombad ter beschikking. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Het verblijf biedt een overnachting incl. ontbijt en halfpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie