Club Hotel Regina e Fassa

  • Club Hotel Regina e Fassa
  • 11 foto's

Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Mazzin.

Over Club Hotel Regina e Fassa

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Mazzin.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 120 kamers. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. In het hotel is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Er zijn ook winkels. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een oppasservice, een kinderopvang, een medische dienst, een transferservice, roomservice en een eigen shuttlebus. Lezingen, presentaties of congressen kunnen worden georganiseerd in een van de 3 conferentieruimtes.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). De badkamers zijn uitgerust met een douche, een bad en een bidet. Als extra comfort vinden de gasten hier een föhn. Als extra service genieten de gasten in de badkamers van cosmetische producten. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex is ideaal voor actieve ontspanning of aquarobics training. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Door zijn ligging is het verblijf ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. Een fitnessstudio en aerobics maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, een schoonheidssalon, massagebehandelingen, hydrotherapiebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Een animatieprogramma en een miniclub ronden het aanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Het verblijf biedt halfpension, volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Indien gewenst worden ook glutenvrije maaltijden bereid. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Creditcards

Het hotel accepteert Visa als betaalmiddel.

Locatie