Hotel Ambassador

  1. Italië
  2. Adriatische zee
  3. Tortoreto
  • Hotel Ambassador
  • 23 foto's

Dit hotel ligt direct in het centrum van Tortoreto Lido.

Over Hotel Ambassador

Ligging

Dit hotel ligt direct in het centrum van Tortoreto Lido.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 80 kamers en over 2 liften. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een oppasservice, een kinderopvang, roomservice, een wasservice en een eigen shuttlebus. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend. Bij het zakendoen kan van het businesscenter gebruik worden gemaakt en staat een fax ter beschikking.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Uitnodigende ligstoelen en schaduwrijke parasols staan klaar op het terras. Bij de zwembadbar kunnen de gasten kiezen uit diverse verfrissende drankjes. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken en tennis genieten. Het verblijf heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals een fitnessstudio, tafeltennis, bowling en gymnastiek. Een wellnessgedeelte met een spa biedt de aangename mogelijkheid om na een lange dag heerlijk te ontspannen. Tegen betaling worden opties als een sauna en een stoombad aangeboden. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een animatieprogramma en een miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Het hotel biedt halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Indien gewenst worden ook kindermenu's bereid.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie