Hotel Oxford

  1. Italië
  2. Adriatische zee
  3. Lido di Jesolo
  • Hotel Oxford
  • 16 foto's

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Lido di Jesolo.

Over Hotel Oxford

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Lido di Jesolo.

Hotelfaciliteiten

Dit verblijf beschikt over een lift en een receptie. Het hotel biedt een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een speelkamer, een roomservice, een rookmelder en een rookzone. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage en een parkeerplaats (kosteloos). De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Ook een koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Een sport- en recreatieprogramma biedt vele leuke mogelijkheden om de vrije tijd naar eigen inzicht vorm te geven. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Ook een terras met ligstoelen en parasols is voorhanden. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot fietsen/mountainbiken. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan halfpension worden geboekt. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • lift
    • terras
  • Restaurant & bar
    • bar
    • restaurant

Locatie