Holiday Inn Express Dusseldorf - Hauptbahnhof

  1. Duitsland
  2. Noordrijn-Westfalen
  3. Düsseldorf

Ligging Dit hotel begroet de gasten in Düsseldorf. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Waardevolle spullen kunnen in de kluis velig worden opgeborgen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats (tegen toeslag) parkeren. Kamers Voor een aangen

Over Holiday Inn Express Dusseldorf - Hauptbahnhof

Ligging

Dit hotel begroet de gasten in Düsseldorf.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Waardevolle spullen kunnen in de kluis velig worden opgeborgen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats (tegen toeslag) parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel begroet de gasten in Düsseldorf.
Eten en drinken
Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie