ATLANTIC Vegesack

  1. Duitsland
  2. Bremen
  3. Bremen

Ligging Dit hotel ligt in Bremen, de dichtstbijzijnde luchthaven is Bremen (BRE). Hotelfaciliteiten Het verblijf beschikt over 86 kamers. Het hotel biedt een conferentieruimte en een businesscenter. Wi-Fi is aanwezig. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers Diverse voorzieningen in de comfor

Exclusief kosten per boeking: Bemiddelingskosten € 25,- Calamiteitenfonds € 2,50. Evt. ter plaatse te betalen kosten staan bij de beschrijving.

Over ATLANTIC Vegesack

Ligging

Dit hotel ligt in Bremen, de dichtstbijzijnde luchthaven is Bremen (BRE).

Hotelfaciliteiten

Het verblijf beschikt over 86 kamers. Het hotel biedt een conferentieruimte en een businesscenter. Wi-Fi is aanwezig. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Diverse voorzieningen in de comfortabele cabines zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het hotel. Ook een mini-koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Het hotel beschikt over rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt in Bremen, de dichtstbijzijnde luchthaven is Bremen (BRE).

Locatie