Unsöld's Factory Hotel

  1. Duitsland
  2. Beieren
  3. München
  • Unsöld's Factory Hotel
  • 32 foto's

Met een verblijf bij Unsölds Factory Hotel bevind je je centraal in München, op slechts 4 min. lopen van Englischer Garten en op 11 min. lopen van Hofbrauhaus. Dit 4-sterrenhotel ligt op 0,9 km van Odeonsplatz en op 1,9 km van Viktualienmarkt. Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets. Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een bagageop

Over Unsöld's Factory Hotel

Met een verblijf bij Unsölds Factory Hotel bevind je je centraal in München, op slechts 4 min. lopen van Englischer Garten en op 11 min. lopen van Hofbrauhaus. Dit 4-sterrenhotel ligt op 0,9 km van Odeonsplatz en op 1,9 km van Viktualienmarkt.
Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en hulp bij uitstapjes/tickets.
Enkele van de voorzieningen zijn meertalig personeel, een bagageopslagruimte en koffie/thee in de gemeenschappelijke ruimte. Ter plaatse heb je een beperkt aantal parkeerplaatsen.
Gasten van Unsölds Factory Hotel kunnen iets lekkers halen bij de snackbar/deli. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker eenvoudig ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.30 uur. 
Doe of je thuis bent in één van de 62 kamers. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben haardrogers en tandenborstels en tandpasta. Bij de voorzieningen horen een kluis en een draagbare ventilator en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • dagelijkse krant
  • Restaurant & bar
    • bar

Locatie