Vienna House Easy Amberg

  1. Duitsland
  2. Beieren
  3. Amberg

Ligging Dit hotel ligt midden in het hart van Amberg. Hotelfaciliteiten Het hotel beschikt over 110 kamers en over een lift. Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een wasservice, een conferentieruimte en een rookzone gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het

Over Vienna House Easy Amberg

Ligging

Dit hotel ligt midden in het hart van Amberg.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 110 kamers en over een lift. Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een wasservice, een conferentieruimte en een rookzone gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren.

Kamers

In de kamers is verwarming voorhanden. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers, 67 niet-rokerskamers en een rokerskamer. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een ontbijtzaal. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt midden in het hart van Amberg.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een ontbijtzaal. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie