B&B Hotel Gent Centrum

  1. België
  2. België
  3. Gent

Ligging Dit hotel begroet de gasten in Gent. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In de kluis kunnen waardevolle spullen praktisch en veilig worden achtergelaten. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers en een lift. Kamers Een telefoon en Wi-Fi (tegen toesl

Over B&B Hotel Gent Centrum

Ligging

Dit hotel begroet de gasten in Gent.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In de kluis kunnen waardevolle spullen praktisch en veilig worden achtergelaten. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers en een lift.

Kamers

Een telefoon en Wi-Fi (tegen toeslag) zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de kamers. Tot het voorzieningenaanbod van de badkamers behoort een douche. Er zijn ook rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamer beschikbaar. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel begroet de gasten in Gent.
Eten en drinken
Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie