Montivas Lodge

Ligging Dit hotel begroet de gasten in Livigno. Hotelfaciliteiten Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 3 verdiepingen met een lift en 25 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zij

Over Montivas Lodge

Ligging

Dit hotel begroet de gasten in Livigno.

Hotelfaciliteiten

Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 3 verdiepingen met een lift en 25 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos.

Kamers

Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. De kitchenette is van een koelkast voorzien. Bovendien zijn een telefoon en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer vinden de gasten een douche. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel begroet de gasten in Livigno.
Eten en drinken
Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.