Residhome Luxembourg Esch-Belval

Ligging Dit hotel heet de gasten in Esch-sur-Alzette welkom. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers en een lift. Wie met de auto komt, kan hem (tegen toeslag) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Het verblijf biedt

Over Residhome Luxembourg Esch-Belval

Ligging

Dit hotel heet de gasten in Esch-sur-Alzette welkom.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers en een lift. Wie met de auto komt, kan hem (tegen toeslag) op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Het verblijf biedt comfortable verblijven met een scala aan voorzieningen. Een telefoon en Wi-Fi (tegen toeslag) zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de kamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel heet de gasten in Esch-sur-Alzette welkom.
Eten en drinken
Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.