B&B Hotel Brussels Centre Gare Du Midi

Ligging Dit hotel begroet de gasten in Brussel. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis en een tv-ruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Er zijn winke

Over B&B Hotel Brussels Centre Gare Du Midi

Ligging

Dit hotel begroet de gasten in Brussel.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis en een tv-ruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

Diverse voorzieningen in de comfortabele cabines zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het hotel. Een telefoon en Wi-Fi (tegen toeslag) ronden het serviceaanbod af. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel begroet de gasten in Brussel.
Eten en drinken
Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.