Argus

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Brussel. Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 42 kamers. Het hotel biedt een bagagedepot, een kluis en een roomservice. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage (tegen toeslag) en een parkeerplaats. Kamers Airconditioning en een verwarming zorg

Over Argus

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Brussel.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 42 kamers. Het hotel biedt een bagagedepot, een kluis en een roomservice. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage (tegen toeslag) en een parkeerplaats.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over niet-rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Brussel.
Eten en drinken
Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.