Hotel-Restaurant Eden

  1. Zwitserland
  2. Walliser Alpen
  3. Saas-Grund
  • Hotel-Restaurant Eden
  • 10 foto's

Voor de reizigers staan een ontvangsthal en een receptie klaar. De afzonderlijke etages zijn zonder problemen met de lift of via de trap toegankelijk. Tot de voorzieningen horen een kluis, een restaurant, een eetzaal, een bar en een tv-ruimte. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. De kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op de speelplaats. De g

Over Hotel-Restaurant Eden

Hotelfaciliteiten

Voor de reizigers staan een ontvangsthal en een receptie klaar. De afzonderlijke etages zijn zonder problemen met de lift of via de trap toegankelijk. Tot de voorzieningen horen een kluis, een restaurant, een eetzaal, een bar en een tv-ruimte. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. De kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op de speelplaats. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De kamers bieden een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Een slaapbank zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. Ook babybedjes en extra bedden kunnen beschikbaar worden gesteld. Bovendien is er een kluisje. Een televisie, een radio, een wekker en wifi ronden het voorzieningenaanbod af. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche. Verder is een haardroger aanwezig. Het hotel biedt niet-rokenkamers.

Sport/entertainment

In het verblijf hebben de gasten de mogelijkheid hun vrije tijd sportief of juist ontspannen in te vullen. Op het terras is het heerlijk vertoeven. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals skiën en een sauna zorgen voor afwisseling. Livemuziek garandeert de gasten een leuke avond. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er kan halfpension worden geboekt. Opties zijn ontbijt en diner. Indien gewenst bereidt het hotel ook graag vegetarische gerechten.

Creditcards

Visa wordt in het hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Locatie