Maxeria Blue Didyma Hotel

  1. Turkije
  2. Turkse Egeïsche kust
  3. Akbuk
  • Maxeria Blue Didyma Hotel
  • 31 foto's

Een paar minuten van het oude stadscentrum van Akbük verwijderd, is de accommodatie ideaal voor de strandvakantie of het ontdekken van de vakantieplaats. Dit resort is rustig maar centraal gelegen, van het eigen zandstrand van het hotel slechts een paar tellen verwijderd. Pal voor de accommodatie liggen verschillende haltes van het regionale openbaar vervoer.

Over Maxeria Blue Didyma Hotel

Ligging

Een paar minuten van het oude stadscentrum van Akbük verwijderd, is de accommodatie ideaal voor de strandvakantie of het ontdekken van de vakantieplaats. Dit resort is rustig maar centraal gelegen, van het eigen zandstrand van het hotel slechts een paar tellen verwijderd. Pal voor de accommodatie liggen verschillende haltes van het regionale openbaar vervoer.

Hotelfaciliteiten

De club met een lift beschikt over 375 kamers, 12 junior suites en 300 tweepersoonskamers. Het meertalig personeel bij de receptie in de ontvangsthal is hulpvaardig bij het in- en uitchecken. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Het verblijf beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Filmliefhebbers vinden in het programma-aanbod van de bioscoop vast en zeker de juiste film. Een supermarkt en een souvenirwinkel en enkele andere winkels bieden de mogelijkheid tot ontspannen flaneren. Op het terrein van de club bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoren een tv-ruimte, een speelkamer en een bibliotheek. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, een kinderopvang, een autoverhuur, een transferservice, een roomservice tegen betaling, een wekdienst, een wasservice, een kapper en een hotelarts. Lezingen, presentaties of congressen kunnen worden georganiseerd in een van de 3 conferentieruimtes.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en een centraal regelbare verwarming voorhanden. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon, een flatscreen-tv met satellietzenders en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en een telefoon. Bovendien zijn 4 rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken. Voor ouders met kinderen zijn 75 gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Bij een sprong in het openluchtzwembad is vrolijke verfrissing gegarandeerd, terwijl 2 binnenzwembaden weersonafhankelijk zwemplezier bieden. Daarnaast zijn er 3 pierenbadjes. In het zwembadcomplex bevindt zich bovendien een whirlpool, een waterglijbaan en een zwembadbar. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. De club biedt een omvangrijk buitensportprogramma met tennis, jeu de boules, beachvolleybal, volleybal, basketbal en midgetgolf aan. Met jetskiën, waterfietsen, bananenboot varen en kanovaren voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun gemak. De gasten in het verblijf beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts, gymnastiek en aerobics. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, een schoonheidssalon en massagebehandelingen aangeboden. Een animatieprogramma, een miniclub, een minidisco, livemuziek, een disco en een nachtclub garanderen volop recreatieplezier. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een koffiehuis, een bar en een lobbybar behoren tot de culinaire faciliteiten. Gastvrijheid en een gezellige ambiance wacht op de gasten in 4 niet-rokersrestaurants. Verfrissende drankjes aan de strandbar staan garant voor feelgood momenten. De club biedt volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten, kindermenu's en veganistische maaltijden worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar. Een bijzondere attractie is live cooking. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden in de club geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

10
Uitstekend (9+) 1 review
  • 10

    Mooi hotel. Alles perfect schoon, goed eten en mooi aquapark.