Apartamentos Ki Tapenas

  1. Spanje
  2. La Palma
  3. Santa Cruz de la Palma

Ligging Dit verblijf heet de gasten in Santa Cruz de la Palma welkom. Hotelfaciliteiten Vele faciliteiten en diensten in het verblijf bieden de gasten de mogelijkheid ontspanning met zakelijke verplichtingen te combineren. De receptie is 24 uur per dag geopend. Tot de faciliteiten behoren een rookmelder. In de gemeenschappelijke ruimtes staat de gasten internet ter beschikking. De tourdesk biedt o

Over Apartamentos Ki Tapenas

Ligging

Dit verblijf heet de gasten in Santa Cruz de la Palma welkom.

Hotelfaciliteiten

Vele faciliteiten en diensten in het verblijf bieden de gasten de mogelijkheid ontspanning met zakelijke verplichtingen te combineren. De receptie is 24 uur per dag geopend. Tot de faciliteiten behoren een rookmelder. In de gemeenschappelijke ruimtes staat de gasten internet ter beschikking. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. Extra comfort is in de meeste kamers voorhanden in de vorm van een terras dat tot aangenaam verpozen uitnodigt. Er zijn aparte slaapkamers. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een koelkast, een televisie, een kluis en Wi-Fi (kosteloos). Het verblijf beschikt over niet-rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging

Dit verblijf heet de gasten in Santa Cruz de la Palma welkom.

Locatie