Austria Trend Hotel Europa Wien

  1. Oostenrijk
  2. regio Wenen
  3. Wenen
  • Austria Trend Hotel Europa Wien
  • 10 foto's

Dit hotel is ideaal zowel voor zakenreizigers als voor gezinnen en ligt een paar minuten te voet van het centrum van Wenen verwijderd.

Over Austria Trend Hotel Europa Wien

Ligging

Dit hotel is ideaal zowel voor zakenreizigers als voor gezinnen en ligt een paar minuten te voet van het centrum van Wenen verwijderd.

Hotelfaciliteiten

De gasten verblijven in de aantrekkelijke ambiance van de 160 niet-rokerskamers. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het hotel biedt een roomservice, een conferentieruimte, een beamer en flipchart/stiften. Wi-Fi is kosteloos aanwezig.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. Daarnaast is er een kluis en tegen betaling een minibar voorhanden. Door het comfortabele serviceaanbod met een flatscreen-tv, een radio en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. Een keuze uit verschillende kussens belooft een heerlijk comfort.

Sport/entertainment

Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot joggen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • room service

Locatie