Nizwa Heritage Inn

  1. Oman
  2. Oman
  3. Nizwa

Ligging Dit verblijf heet de gasten in Nizwa welkom. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een geldautomaat, een muntwasserette, een rookzone en een dakterras – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen (kosteloos). De t

Over Nizwa Heritage Inn

Ligging

Dit verblijf heet de gasten in Nizwa welkom.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een geldautomaat, een muntwasserette, een rookzone en een dakterras – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

Diverse voorzieningen in de comfortabele cabines zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het verblijf. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging

Dit verblijf heet de gasten in Nizwa welkom.

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie