The Windhoek Luxury Suites

  • The Windhoek Luxury Suites
  • 46 foto's

The Windhoek Luxury Suites ligt in Windhoek op 5 min. rijden van Winkelcentrum Maerua en Dierentuinpark. Dit pension ligt op 2,9 km van Avis Dam en op 6,4 km van Independence Stadium. Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een bagageopslagruimte.

Over The Windhoek Luxury Suites

The Windhoek Luxury Suites ligt in Windhoek op 5 min. rijden van Winkelcentrum Maerua en Dierentuinpark. Dit pension ligt op 2,9 km van Avis Dam en op 6,4 km van Independence Stadium.
Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin.
Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een bagageopslagruimte. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Bestel iets lekkers in een van de 3 restaurants van dit pension of blijf gewoon lekker binnen en profiteer van roomservice (beperkte tijden). Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er gratis een à-la-carte-ontbijt geserveerd van 06.30 uur tot 11.00 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.30 uur tot 12.30 uur.
Doe of je thuis bent in één van de 40 klimaatgeregelde kamers met een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en gratis toiletartikelen. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.

Locatie