Myn In Rabat

  1. Malta
  2. Malta
  3. Rabat
  • Myn In Rabat
  • 61 foto's

Met een verblijf bij MYN in Rabat in Rabat bevind je je op 10 min. lopen van St. Paul's Cathedral en Grafkelders van St. Paulus en Crypte van St. Agatha. Dit pension ligt op 13,2 km van St George's Beach en op 15,8 km van Baai van Mellieha. Dit rookvrije pension biedt gratis parkeerplaatsen in de buurt. Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een klui

Over Myn In Rabat

Met een verblijf bij MYN in Rabat in Rabat bevind je je op 10 min. lopen van St. Paul's Cathedral en Grafkelders van St. Paulus en Crypte van St. Agatha. Dit pension ligt op 13,2 km van St George's Beach en op 15,8 km van Baai van Mellieha.
Dit rookvrije pension biedt gratis parkeerplaatsen in de buurt.
Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij/wasserijservice, meertalig personeel en een kluis bij de receptie.
Profiteer in dit pension van de roomservice (beperkte tijden).
Doe of je thuis bent in één van de 7 kamers met een koelkast en espressoapparaten. De kamers hebben een flatscreentelevisie met digitale zenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en bidets. Bij de voorzieningen horen een kluis en een strijkplank/strijkijzer en de kamers worden één keer per verblijf schoongemaakt.

Faciliteiten

  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie

10
Uitstekend (9+) 2 reviews
  • 10

    Appartment nr 7 heeft een zeer ruim dakterras met een mooi uitzicht op o.a. Mdina. Ligbedden en stoelen aanwezig. Douchen in bad. Nette kamer, iedere dag schone handdoeken. Tv, kluisje en koelkastje, waterkoker aanwezig.

  • 10