De La Ville

  1. Italië
  2. Toscane
  3. Florence
  • De La Ville
  • 11 foto's

Dit exclusieve middenklassehotel ligt in het centrum van Florence. Het bevindt zich direct naast de indrukwekkende winkelstraten met extravagante boetieks, restaurants en winkels. Een halte van het openbaar vervoer bevindt zich op ca. 2 km afstand van het gebouw.

Over De La Ville

Ligging

Dit exclusieve middenklassehotel ligt in het centrum van Florence. Het bevindt zich direct naast de indrukwekkende winkelstraten met extravagante boetieks, restaurants en winkels. Een halte van het openbaar vervoer bevindt zich op ca. 2 km afstand van het gebouw.

Hotelfaciliteiten

In een 8 verdiepingen tellend hoofdgebouw en een 6 verdiepingen tellend bijgebouw staan de gasten 109 kamers, 4 junior suites, suites, appartementen, studio's, 10 eenpersoons- en 94 tweepersoonskamers ter beschikking. 24/24 staat de gasten meertalig personeel aan de receptie met raad en daad bij, het in- en uitchecken is 24 uur per dag mogelijk. Een bagagedepot en een kluis bieden de nodige service. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers en een lift. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Er zijn ook winkels. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een bibliotheek. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Tot de aangeboden diensten horen een 24-uurs beveiligingsdienst, een oppasservice, een kinderopvang, een autoverhuur, een medische dienst, een transferservice, roomservice, een wasservice, een muntwasserette en een eigen shuttlebus. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Ter ondersteuning van de communicatie en het zakendoen biedt het businesscenter een fax.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een kingsize bed. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een koelkast en een mini-koelkast aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon met directe buitenlijn, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Bij het ontbijt maken de gasten gebruik van een gevarieerd buffet. Diverse à-la-cartegerechten kunnen als middageten en diner worden gekozen. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar. Daarnaast stelt het verblijf speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • 24-uurs receptie
    • garage
    • internet
    • lift
    • parkeerplaats
    • room service
    • wasserette
    • wasservice
  • Activiteiten
    • fietsverhuur
  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie