Residence Long Beach Village

  1. Italië
  2. Adriatische zee
  3. Lido Adriano
  • Residence Long Beach Village
  • 5 foto's

Bij Residence Long Beach Village in Lido Adriano zit je in de omgeving van Pineta di Classe en Mirabilandia. Deze residentie bij het strand ligt in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare in Classe en Planetarium Ravenna. Doe of je thuis bent in één van de 98 klimaatgeregelde kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een kookplaat. Op je kamer heb je een tv met satellietzenders die zor

Over Residence Long Beach Village

Bij Residence Long Beach Village in Lido Adriano zit je in de omgeving van Pineta di Classe en Mirabilandia. Deze residentie bij het strand ligt in de buurt van Basilica of Sant' Apollinare in Classe en Planetarium Ravenna.

Doe of je thuis bent in één van de 98 klimaatgeregelde kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een kookplaat. Op je kamer heb je een tv met satellietzenders die zorgt voor het kijkplezier. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Ontspan op het privéstrand of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad. Deze residentie bevat ook gratis wifi, een conciërgeservice en babysitting of kinderopvang (toeslag).

Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte en een kluis bij de receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Locatie