Townhouse Hotel Manchester

  1. Groot-Brittannië
  2. Centraal-en Noord-Engeland
  3. Manchester
  • Townhouse Hotel Manchester
  • 10 foto's

Dit hotel is gelegen op de hoek van Portland Street en Princess Street in het hart van het stadscentrum van Manchester, vlakbij de wijk Cultural Quarter. Het busstation ligt op 5 minuten wandelen van het hotel en het treinstation Piccadilly ligt op ongeveer 10 minuten wandelen. Restaurants, bars en pubs liggen in een straal van 800 meter om het hotel. Manchester Airport ligt op 14 km van het hotel

Over Townhouse Hotel Manchester

Ligging

Dit hotel is gelegen op de hoek van Portland Street en Princess Street in het hart van het stadscentrum van Manchester, vlakbij de wijk Cultural Quarter. Het busstation ligt op 5 minuten wandelen van het hotel en het treinstation Piccadilly ligt op ongeveer 10 minuten wandelen. Restaurants, bars en pubs liggen in een straal van 800 meter om het hotel. Manchester Airport ligt op 14 km van het hotel.

Hotelfaciliteiten

Dit stadshotel werd in het jaar 1870 gebouwd. Het hotel biedt op 6 verdiepingen 5 eenpersoons- en 80 tweepersoonskamers die met een lift bereikbaar zijn. De receptie is 24 uur per dag geopend. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Het hotel beschikt over een aantal voor gehandicapten toegankelijke voorzieningen. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een tv-ruimte. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, een autoverhuur, een medische dienst, roomservice en een wasservice. In het zakelijke gedeelte (businesscenter) zijn fax en projector voorhanden.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon met directe buitenlijn, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. De badkamers beschikken over een douche en een bad. Een föhn, badjassen en een telefoon zijn voor het gemak van de gasten beschikbaar. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het hotel beschikt over gezinskamers en 85 niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. De drie hoofdmaaltijden overtuigen met een gevarieerd aanbod aan gerechten. Middageten en diner genieten de gasten in de vorm van een menu. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • 24-uurs receptie
    • internet
    • lift
    • parkeerplaats
    • rolstoeltoegankelijk
    • room service
    • TV kamer
    • wasservice
  • Activiteiten
    • fitness
  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie