Ermioni Beach Hotel

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Georgioupolis
  • Ermioni Beach Hotel
  • 56 foto's

Ermioni Hotel ligt in Apokoronas vlak bij het strand, op 4 min. lopen van Strand van Georgioupolis en op 5 min. rijden van Episkopi Beach. Dit hotel ligt op 4,8 km van Meer van Kournas en op 17 km van Rimondi-fontein. Profiteer van een buitenzwembad of maak gebruik van gratis wifi of barbecues. De receptie is tijdens beperkte uren geopend. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen. Geniet van een

Over Ermioni Beach Hotel

Ermioni Hotel ligt in Apokoronas vlak bij het strand, op 4 min. lopen van Strand van Georgioupolis en op 5 min. rijden van Episkopi Beach. Dit hotel ligt op 4,8 km van Meer van Kournas en op 17 km van Rimondi-fontein.
Profiteer van een buitenzwembad of maak gebruik van gratis wifi of barbecues.
De receptie is tijdens beperkte uren geopend. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit hotel. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een poolbar. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
Doe of je thuis bent in één van de 35 kamers met een minibar. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een douche en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden één keer per verblijf schoongemaakt.

Locatie